top of page

FITNESS CONSULT

 1. Intakegesprek:
  Door in gesprek te gaan met één van onze opgeleide personal trainers, gaan zij samen met jou kijken op welke manier dit het beste aan te pakken is. 

 2. Opstellen schema op maat:
  Jouw trainer geeft een op maat geadviseerde schema gebaseerd op jouw trainingsdoelen.

 3. Uitleg oefeningen: 
  Samen met de fitness trainer zal je gaan door de verschillende oefeningen uit jouw persoonlijke trainingsschema om te zorgen dat iedere oefening correct wordt uitgevoerd. 

 4.  Meten = weten.
  Bij GymNow kan je een professionele bodyscan laten doen.  Wij brengen dan je lichaamssamenstelling in beeld zodat je doelgericht aan de slag kan gaan met je schema. Met de bodyscan kan je ook zien of je resultaat hebt geboekt, ook dit kun je volgen in de GymNow app.

 

Het belangrijkste is natuurlijk dat je met een smile de deur uit gaat, ongeacht de cijfers op een weegschaal.​

Interesse in een fitness consult of een meting? Via onze app kun je zelf een fitness consult inboeken. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen, of kom gerust langs. De kosten voor een fitness schema of een professionele meting bedraagt €17,50.

fitness-consult-groningen.jpg
Gymnow-app.png

SIGN IN     SWEAT     REPEAT

DOWNLOAD DE GYMNOW APP

Met de Gymnow app check je in, reserveer je de groepslessen en als lid krijg je de PRO versie. Hiermee heb je toegang tot alle oefeningen en tot onze community.

In de Gymnow app kun je trainingsschema's maken, je voeding en je metingen bijhouden. Kortom, alles om je doelen te bereiken en te behouden!

Wil je een goed advies, boek dan een personal fitness trainer in. Bij ons bestaat geen standaard schema! Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen doel. 

 

Get It On Google Play
Download on the App Store
bottom of page