top of page

FITNESS

In onze fitnessruimte train je op de beste apparatuur van Technogym.  De Excite Cardio lijn van Technogym maakt trainen leuker en inspirerend voor elke leeftijd of elk fitnessniveau met zijn talloze trainingen en talloze entertainmentopties. Wij hebben loopbanden, climber crosstrainers, airbike, roeiers, fietsen, skierg en steppers. Op onze diverse krachttoestellen heb je een grote variatie aan oefeningen die je kunt trainen. Ook hebben wij uiteraard losse gewichten, barbells, kettlebells of losse plates om mee te trainen. 
Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze fitnessruimte!

Daarnaast kunnen onze fitness trainers jou helpen om jouw doelen te halen. Elk lichaam is anders en daarom is jouw schema uniek afgesteld op jou en jouw doelen tijdens een fitness consult. Wij gaan voor een goed advies voor lichaam en geest!
Voor meer informatie bezoek onze fitness consult pagina.  

 

Fitness.JPG
bedrijfsfitnessNL.jpeg

Bedrijfsfitness Nederland

Gymnow is aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland. Groot voordeel want het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend, namelijk 40%. Zo kun je met flink voordeel aan jouw gezondheid werken. Een gezonde zaak! 

SIGN IN     SWEAT     REPEAT

DOWNLOAD DE GYMNOW APP

Met de GymNow app check je in, reserveer je de groepslessen en je fitness plek.

In de GymNow app kun je trainingsschema's maken, je voeding en je metingen bijhouden.

Wil jij een goed advies, boek dan een personal trainer of een lifestyle coach in. Wij zetten je schema in je app zodat jij altijd aan de slag kan wanneer jij wil en maximaal resultaat haalt!

 

Get It On Google Play
Download on the App Store
Gymnow-app.png
bottom of page