top of page

LEEFSTIJL
COACHING

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door gevarieerd te eten, is de kans het grootst dat het lichaam voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Hierdoor blijft het lichaam gezond en wordt de kans op chronische aandoeningen kleiner. Zowel bij gezond blijven als bij de behandeling van ziekten en aandoeningen speelt voeding een belangrijke rol. Is er al sprake van ziekte dan is goede voeding extra belangrijk. Voeding en gezondheid zijn nauw met elkaar verweven.

Beat your bodyweight is een leefstijlprogramma gericht op gezonde voeding en beweging. Je hoeft geen streng dieet te volgen, maar je leert bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding. Met kleine aanpassingen in het dagelijks leven, ga je inzien dat je hiermee al ontzettend veel resultaat kunt boeken.

Wist je dat vanuit de basisverzekering 3 uur dieetadvies per jaar wordt vergoedt. Met een aanvullende verzekering krijg je vaak nog meer uren vergoedt.
Daarnaast bieden wij speciale beat your bodyweight lessen aan en je kan natuurlijk ook de andere sportlessen volgen bij GymNow.

Zo gaan wij ervoor zorgen dat jij resultaat gaat zien en behouden!

Plans & Pricing
anouk-beat-your-bodyweight.JPG

LEEFSTIJL
COACHING

Natascha.jpg

Natascha

Anouk.JPG

Anouk

LIVE CLASSES
bottom of page